dimecres, 13 de juny del 2012

Comunicat de les Juntes de Directors de Secundària


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Si, durant els darrers 5 anys, en lloc de preocupar-vos pels interessos del vostre centre exclusivament ho haguèssiu fet per l'ensenyament públic en general, ara no estaríem en aquesta situació.
De fet no és que no hi hagi diners, és que els que hi ha són per "projectes" més importants, per la generalitat, que el vostre, de la mateixa manera que anys abans hi havien diners pels vostres en lloc que per altres coses pot ser més necessàries pel bon funcionament de l'ensenyament públic.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb tu!

elpratesmou ha dit...

El Prat Es Mou. El comunicat em sembla massa correcte. El gest de fer un comunicat en els termes exposats, tou en proporció amb la magnitud de les retallades i el veritable poder de les direccions. Pensava que plantar-se, en aquest context, significava "dimitir". Ho dic com autocrítica: per ajudar a plantar-se a les direccions, a plantar-se de veritat, s'haurien de plantar també els claustres, que, en aquest context, només pot significar una cosa.

Julio Bernardo ha dit...

Doncs esta be escoltar la veu dels centres d'ensenyament, aixi no carreguen amb la imatge de segona fila que tant temps han portat a l'ensenyament.

Anònim ha dit...

Organitzar un centre no és tasca fàcil, però fent-lo en aquest moments els directors es deuen sentir com uns col·laboracionistes. La millor mesura de pressió que podrien fer ara per ara és dimitir en bloc, així com els representants en els consells escolars. Els claustres els recolzaríem segur, seria legal i no ens costaria un cèntim. Suposo que la Rigau no acceptaria les dimissions, però al menys es formaria un bon merder i deixaríem clar de veritat que no ens agraden les decisions que estan prenent els polítics. Al meu centre ho penso proposar.